antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Denk odasında antrasit renkli mecra serlıkları yahut dolaplar bu alanda gösteriş bir hava oluşturmanın hatırlı bir yolunu sunar.

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından kayırma ağırlıkmlarına denli kullanılan harmoni renkleri ortamında kendine nokta edinmiş renk olarak epey ilgi çekiyor.

Antrasit rengi sülale dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve yanıltıcı bir muhit katar. Antrasit gani gri tonlarıyla habbe her kayranında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve maden mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir suret kazandırmak isteyenler, evet da yakın zamanda ailesine yeni bir fert katılanların elan konforlu, kullanışlı ve bediiyat bir hayat kayranı için değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kusursuz düzen sağlayan son perese şık düşüncemların görev aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden nitelikli ağırlıkmları, tekli mobilya ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Sportif, devimsel ve çağcıl bir atmosfer elde etmek dâhilin antrasitle müşterek sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin aheste havasını yumuşatarak kuut odasında evet da salonda modern ve samimi usul oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı görevlendirmek derunin solgunnın tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

Ilenmeşap detaylarla nüans yaratır. Gösterişsiz olduğu sprey boya denli da evin genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim münasip uygulanabilir.

Antrasit ve gri renklere mevla döşek odası takımınızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin itici ve nötr etkisini dengelemek için üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere malik antrasit gri boya akak odası ekibinızı tamamlarken nar çciğereği, celi mai yahut turuncu gibi har ve canlı renkleri görüntü perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek ev bark dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir yöntem haline gelmiştir.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda keyif uyumasını sağlamlar.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha müteharrik bir meydan yaratmanız yerine koltukta mevcut gri tonunun detaylarda taraf aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Renk kullanımı mekanın duvarlarından mirlayarak ömür düzlükındaki möble ya da dekorasyon antrasit renk tonları unsurlarına kadar geniş bir alana yayılır. Renklerin anatomi psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çkırmızıışmaları esnasında kaynak ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve elan kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabil hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page